Onze missie

Onze missie is niet alleen het vinden van de perfecte match tussen werkgever en professional, maar ook het structureel verder helpen van de werkgever op het gebied van werkgeverschap.  Wij zijn die recruitment partner die óók naar de pijnpunten in het bedrijf kijkt en die het management bewust maakt van de ontwikkelingen in de markt. We gaan altijd voor een tailormade oplossing door proactief op zoek te gaan naar de perfecte kandidaat.

Deskundige sparringpartner

We weten als geen ander dat het  lastig kan zijn goed personeel te vinden. Want waar zitten jouw kandidaten? Zijn ze actief op het web? Of zijn ze juist digibeet? Als sparringpartner maken we samen eerst de juiste workflow. We vertellen je wat er speelt op de arbeidsmarkt. We geven je instrumenten maar ook praktische en concrete adviezen. Vervolgens gaan we samen proactief de community in om de mensen te vinden die jij zoekt. We zijn een betrouwbaar klankbord met maar één doel: jou verder helpen met jouw bedrijf.

Tailormade oplossingen

Recruitment is mensenwerk. En mensenwerk is maatwerk. Het is dan ook onze missie om voor ieders personeelsbehoefte een ‘tailormade’ tijdelijke of permanente oplossing te vinden. We bemiddelen high potentials, ervaren technici en midden- en hoger kaderpersoneel via detachering en/ofwerving & selectie. Onze aanpak is soms out of the box en brutaal maar resulteert altijd in een praktische passende oplossing.