Over ons

Patrick Keijer – Recruiter

Op een creatieve manier een brug slaan tussen de arbeidsmarkt (professionals) en opdrachtgevers, dát  is wat Patrick Keijer zo mooi vindt aan dit vak. Met ruim 15 jaar ervaring op de teller is hij een doorgewinterde recruiter. Zijn favoriete sectoren: IT en Techniek.

Patrick: “Of het nou gaat om high potentials, ervaren technici of midden- en hoger kaderpersoneel: het is mijn missie medewerkers te leveren die ook echt een meerwaarde hebben voor de klant”.

Recruitment is maatwerk

Door zijn werkervaring aan zowel de corporate- als de bureaukant, beschikt Patrick over een waardevol netwerk van 5000+ internationale professionals. Succesvol bemiddelen tussen opdrachtgever en kandidaat doet hij door in detail te kijken naar de échte behoeften van beide partijen en op maat daarop te leveren  Goed luisteren dus!

Patrick:

“Het is mijn vak om eerst goed te luisteren en te voelen wat er nodig is. Ik hou ervan om mensen te stimuleren en zie snel mogelijkheden. Ik denk oplossingsgericht, creatief en praktisch. Het gaat in dit vak niet alleen om winst en succes maar om een tevreden klant, een gemotiveerde medewerker en een team dat erkenning vindt, vooruit gaat en targets haalt”.

Meer weten over Patrick Keijer?

> Patrick Keijer op LinkedIn

Patrick Keyer - Recruiter